Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14/12/2017

Σας υπενθυμίζουμε ότι για αύριο 14/12/2017 έχει προκηρυχτεί απεργία της ΑΔΕΔΥ στην οποία συμμετέχει και η ΔΟΕ. Οι Διευθύντριες/ντές και Προϊσταμένες/οι καλούνται να ενημερώσουν το Myschool (απεργούντες- άδειες) αυστηρά ως τις 9.30 π.μ. της ίδιας ημέρας ακόμη, και σε περίπτωση που δεν απεργεί εκπαιδευτικός. Σε περίπτωση που ο Δ/ντής ή Προϊστάμενος απεργεί, να ενημερωθεί το Myschool από τον αντικαταστάτη του (ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξει ο Δ/ντής-Προϊστάμενος).
Παρακαλούμε να υπενθυμίσετε στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν τη μέρα αυτή στη σχολική σας μονάδα να ενημερώσουν το πρωί της ίδιας ημέρας για την περίπτωση απεργίας ανεξαρτήτως της ώρας που προσέρχονται σ’ αυτή , ώστε να ενημερωθεί έγκαιρα η αντίστοιχη φόρμα στο Myschool.
Την επόμενη της απεργίας, ημέρα Παρασκευή 15/12/2017 να αποσταλούν με fax ή email οι καταστάσεις των απεργούντων υπογεγραμμένες από τους εκπαιδευτικούς που απήργησαν. Σε περίπτωση που υπάρχει εκπαιδευτικός που τη μέρα αυτή δεν προσέρχεται στη σχολική μονάδα που αποστέλλει τις καταστάσεις, θα πρέπει να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση απεργίας στο Διευθυντή του σχολείου που θα εργάζονταν τη μέρα που απήργησε, με fax ή email, η οποία και θα επισυναφτεί στην κατάσταση απεργούντων εκπαιδευτικών.
 
Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων Π.Ε. Ιωαννίνων
  
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων
Φιλικής Εταιρείας και Λουκή Ακρίτα 15Α'
Τ.Κ. 45444 Ιωάννινα 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου