Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Απο αύριο η...λυπητερή για τους ιδιοκτήτες ακινήτων - Διπλάσιος ο νέος φόρος

Κλειστά και ξενοίκιαστα ακίνητα αλλά και αγροτεμάχια υπερδιπλασιάζουν τον φόρο ακινήτων για τους πολίτες που από αύριο θα αρχίσουν να παίρνουν τα...μαύρα μαντάτα. Η ΠΟΜΙΔΑ μάλιστα υπολογίζει ότι ο φόρος θα είναι κοντά στα 5 δισ., δηλαδή πολύ πιο πάνω από τους υπολογισμούς του υπουργείου που ξεκίνησε να εισπράξει 2,65 δισ. από τον νέο φόρο στα ακίνητα
Οι αυξήσεις στον φόρο που θα προκύψουν από τη δήλωση ημιυπαίθριων και αυθαίρετων χώρων σε συνδυασμό με τη φορολόγηση όλων και χωρίς εξαιρέσεις των ακινήτων ακόμη και όσων δεν ηλεκτροδοτούνται ή όσων είναι κενά και ξενοίκιαστα αλλά και των αγροτεμαχίων για πρώτη φόρα θα φέρει τεράστιες επιβαρύνσεις.
Από αύριο θα αρχίσουν να αναρτώνται στο διαδίκτυο τα εκκαθαριστικά με τον φόρο ακινήτων. Δεν θα ταχυδρομηθούν, θα ακολουθηθεί η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στον φόρο ακινήτων. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να αποπληρώσουν τον φόρο σε πέντε μηνιαίες δόσεις με την προθεσμία για την πρώτη να λήγει την 31η Αυγούστου.

Κάλεσμα σε δανειολήπτες από τις τράπεζες για ευνοϊκή ρύθμιση χρεών ακόμη και κάτω των 1.000 ευρώ


Με τηλεφωνικές κλήσεις οι τράπεζες καλούν τους δανειολήπτες να ρυθμίσουν τις οφειλές από στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια καθώς και πιστωτικές κάρτες, ακόμα και για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ. Προσφέρουν ελκυστικά πακέτα διακανονισμού, που περιλαμβάνουν πάγωμα δόσεων, επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής και μείωση επιτοκίων.


Ακόμη και όσοι έχουν υπόλοιπο δανείου ή χρέη στις τράπεζες που δεν ξεπερνούν τα 1.000 μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες ρυθμίσεις των τραπεζών που έβαλαν μπρος τα σχέδια για να ξεπαγώσουν οι πληρωμές των δανείων.
Τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια, εκείνα που δεν εξυπηρετούνται δηλαδή, έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται, ξεπερνώντας τα 33 δισ. ευρώ και έτσι οι τράπεζες, σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος», προχωρούν σε ρύθμιση ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να αποπληρώνει το δάνειό του ο καταναλωτής.
Ηδη από τον Ιούνιο, καταναλωτές δέχονται κλήσεις από υπαλλήλους των τραπεζών που τους ενημερώνουν για το πώς μπορούν να έΜε τηλεφωνικές κλήσεις οι τράπεζες καλούν τους δανειολήπτες να ρυθμίσουν τις οφειλές από στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια καθώς και πιστωτικές κάρτες, ακόμα και για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ. Προσφέρουν ελκυστικά πακέτα διακανονισμού, που περιλαμβάνουν πάγωμα δόσεων, επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής και μείωση επιτοκίων.
Ακόμη και όσοι έχουν υπόλοιπο δανείου ή χρέη στις τράπεζες που δεν ξεπερνούν τα 1.000 μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες ρυθμίσεις των τραπεζών που έβαλαν μπρος τα σχέδια για να ξεπαγώσουν οι πληρωμές των δανείων.
Οι τράπεζες δίνουν πλέον στους δανειολήπτες τις εξής τρεις επιλογές:
1.     Οι δανειολήπτες μπορούν να προχωρήσουν σε πάγωμα των δόσεων από 6 ως και 12 μήνες. Σημειώνεται ωστόσο, ότι στη λήξη της περιόδου κατά την οποία δεν πληρώνει δόσεις οι τόκοι κεφαλαιοποιούνται.
2.     Μια άλλη επιλογή που δίδεται στον δανειολήπτη είναι η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Με τον επιπλέον χρόνο το ποσό της δόσης μειώνεται δραματικά και έτσι ο δανειολήπτης διευκολύνεται ωστόσο σε βάθος χρόνου και με την επιμήκυνση ο καταναλωτής επιβαρύνεται με περισσότερους τόκους.
3.     Επίσης, οι τράπεζες δίνουν και μια τρίτη επιλογή. Αν ένας καταναλωτής έχει μια κάρτα με χρέος ύψους 1.000 και επιτόκιο 16%, οι τράπεζες τον ενημερώνουν πως μπορεί να το ρυθμίσει μετατρέποντας την κάρτα σε καταναλωτικό δάνειο με μικρότερο επιτόκιο. Πάντως, ανάλογα με το οφειλόμενο ποσό η τράπεζα για να κάνει αυτή τη μετατροπή ζητά να γίνει προσημείωση κάποιου ακινήτου.

ΔΟΕ: Επιτακτική η ανάγκη μόνιμων διορισμών στην ΠΕ- Προσλήψεις αναπληρωτών με βάση τις ανάγκες της εκπαίδευσης - «Ξεκλείδωμα πινάκων»


Αρ. Πρωτ.987Αθήνα 30/7/2014
Προς
1. Τον Υπουργό Παιδείας
κ. Ανδρέα Λοβέρδο
2. Τον Υφυπουργό Παιδείας
κ. Αλέξανδρο Δεμερτζόπουλο
Κοιν.
Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.   


Θέμα:  Επιτακτική η ανάγκη μόνιμων διορισμών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Προσλήψεις αναπληρωτών με βάση τις ανάγκες της εκπαίδευσης - «Ξεκλείδωμα πινάκων»
Αίτημα για συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Υφυπουργέ,
                Από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων σας αναγνωρίσατε την ύπαρξη χιλιάδων κενών στην Π.Ε. και της Δ.Ε. τα οποία φτάνουν σύμφωνα με τις δικές σας εκτιμήσεις τις 24.500.
                Στην Π.Ε., την τελευταία τετραετία, έχουν αποχωρήσει, λόγω συνταξιοδότησης περισσότεροι από 9.000 μόνιμοι εκπαιδευτικοί ενώ έχουν προσληφθεί μόνο 272. Η άρνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών με βάση τα πραγματικά οργανικά κενά αλλά και να εφαρμόσει, έστω, για τις προσλήψεις στην εκπαίδευση το ελάχιστο 1:5 που έχει η ίδια  συμφωνήσει με την Τρόικα, δημιουργεί συνθήκες απαξίωσης της εκπαίδευσης που η πολιτεία οφείλει να παρέχει στους μαθητές και καθιστά πρακτικά αδύνατη την ομαλή λειτουργία των σχολείων το Σεπτέμβρη.
Είναι αδιανόητο οι χιλιάδες κενές οργανικές θέσεις να «καλύπτονται», τέσσερα χρόνια τώρα, μόνο με πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών η πλειονότητα των οποίων γίνεται μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ, γεγονός που περιορίζει και το χρονικό διάστημα της πρόσληψής τους αλλά ταυτόχρονα καλύπτει θέσεις με συγκεκριμένα μόνο προγράμματα.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κατ' επανάληψη τονίσει την ανάγκη να καλυφθούν άμεσα  με μόνιμους διορισμούς, με βάση το σύστημα 60% - 40%, τα χιλιάδες οργανικά κενά στην εκπαίδευση. Ζητά για μια ακόμη φορά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ώστε να άρει την αδικία που η πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει απέναντι σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Είναι, επίσης, επιτακτική η ανάγκη της πρόσληψης του απαιτούμενου αριθμού των αναπληρωτών ώστε να καλυφθούν τα χιλιάδες λειτουργικά κενά. Πρόσληψη μέσω κονδυλίων του τακτικού προϋπολογισμού και πριν από την έναρξη του σχολικού έτους ώστε να τους δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής τους στους Συλλόγους Διδασκόντων για τον προγραμματισμό δράσεων της κάθε σχολικής μονάδας.
Ταυτόχρονα, για τη σύνταξη των πινάκων των αναπληρωτών, θα πρέπει, επιτέλους, να «ξεκλειδώσουν» οι πίνακες και να υπολογισθεί η προϋπηρεσία των συναδέλφων και μετά τις 30/6/2010. Η Δ.Ο.Ε. έχει θέσει το θέμα αυτό και στην προηγούμενη πολιτική ηγεσία, η οποία από το 2012 είχε δεσμευθεί στη Δ.Ο.Ε. ότι θα το λύσει με νομοθετική ρύθμιση, ωστόσο δεν έκανε καμία απολύτως ενέργεια. Θεωρούμε απαραίτητο να προχωρήσετε στην άμεση επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος.
Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Υφυπουργέ,               
Για να λειτουργήσουν ομαλά τα σχολεία το Σεπτέμβρη χρειάζεται να γίνουν έγκαιρα όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές και ιδιαίτερα οι μόνιμοι διορισμοί και οι προσλήψεις αναπληρωτών. Τονίζουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 3.020 οργανικά κενά και πάνω από 9.000 λειτουργικά. Είναι ευνόητο ότι με αυτά τα κενά αποκλείεται να ξεκινήσει ομαλά η λειτουργία των σχολείων στη νέα σχολική χρονιά.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. πέρα από το να θέσει τα παραπάνω σημαντικά ζητήματα ζητά από εσάς τον ορισμό άμεσης συνάντησης ώστε να συζητηθούν αναλυτικά τα παραπάνω αλλά και όλα τα σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.  

Το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών, του αιρετού Δημήτρη Μπράτη

Ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ Δημήτρης Μπράτης, μόλις ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπκών της ΠΕ ,σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου:
•Αύριο συνεδριάζει το ΚΥΣΔΙΠ για τις αποσπάσεις στην Κ.Υ του υπουργείου.
•Ως το τέλος της επόμενης εβομάδας θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις σε Δνσεις,φορείς κλπ
•Στις 21 κ 22 Αυγούστου θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για τις αμοιβαίες μεταθέσεις και τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
•Τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη η α' φάση αναπληρωτών.

Οργανικά Κενά στην Ειδική Αγωγή ΠΕ και ΔΕ του αιρετού ΚΥΣΠΕ Β.Παληγιάννη

Παληγιάννης Βασίλειος
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε.                 
Τηλ. 6974750409
Fax: 2103442287                                        
e-mail: paligiannis@hotmail.gr                                            Αθήνα, 31/07/2014
  
 
Αδήριτη ανάγκη για μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή
 
Με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του νομοσχεδίου για την Ειδική Αγωγή σε θερινό τμήμα της Βουλής, θέλω να τονίσω, για μια ακόμη φορά, την αδήριτη ανάγκη για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών σε αυτό τον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης.
Είναι αδιανόητο εκατοντάδες συνάδελφοί μας να εργάζονται επί σειρά πολλών ετών ως αναπληρωτές χωρίς να υπάρχει, ως σήμερα, απόφαση για την πραγματοποίηση διαγωνισμού ΑΣΕΠ, ώστε, επιτέλους, να γίνουν μόνιμοι διορισμοί στις εκατοντάδες κενές οργανικές θέσεις της  ειδικής αγωγής.
Είναι ευκαιρία η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να απαιτήσει τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ΑΣΕΠ ώστε και η ειδική αγωγή να στηρίζεται σε μόνιμους εκπαιδευτικούς και όχι, κατά βάση, σε αναπληρωτές.
Τα εκατοντάδες οργανικά κενά το επιβάλλουν.
Σας επισυνάπτω επεξεργασμένο πίνακα με τα οργανικά κενά σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και ΕΕΕΕΚ, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά τις πρόσφατες μεταθέσεις ανά ειδικότητα και περιοχή:
 
    
ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
ΒΑΘΜΙΔΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΕΝΑ
Α'βάθμια
Α΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
2
Α'βάθμια
Α΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-17
Α'βάθμια
Α΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-32
Α'βάθμια
Β΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
5
Α'βάθμια
Β΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-22
Α'βάθμια
Β΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-16
Α'βάθμια
Γ΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
2
Α'βάθμια
Γ΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-3
Α'βάθμια
Γ΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-10
Α'βάθμια
Γ΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-15
Α'βάθμια
Δ΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΑΓΓΛΙΚΗΣ
-1
Α'βάθμια
Δ΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
1
Α'βάθμια
Δ΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-1
Α'βάθμια
Δ΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-17
Α'βάθμια
Δ΄ Αθήνας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
Α΄ Ανατ. Αττικής (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-16
Α'βάθμια
Α΄ Ανατ. Αττικής (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-37
Α'βάθμια
Β΄ Ανατ. Αττικής (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-11
Α'βάθμια
Β΄ Ανατ. Αττικής (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-28
Α'βάθμια
Δυτ. Αττικής (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-2
Α'βάθμια
Δυτ. Αττικής (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
Δυτ. Αττικής (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-17
Α'βάθμια
Α΄ Πειραιά (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-10
Α'βάθμια
Α΄ Πειραιά (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-71
Α'βάθμια
Β΄ Πειραιά (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-10
Α'βάθμια
Βοιωτίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-13
Α'βάθμια
Βοιωτίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-33
Α'βάθμια
Ευβοίας (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
-1
Α'βάθμια
Ευβοίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-12
Α'βάθμια
Ευβοίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-37
Α'βάθμια
Κορινθίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
Κορινθίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-16
Α'βάθμια
Αργολίδας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-3
Α'βάθμια
Αργολίδας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-10
Α'βάθμια
Αχαΐας (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-1
Α'βάθμια
Αχαΐας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-6
Α'βάθμια
Αχαΐας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-33
Α'βάθμια
Αρκαδίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-3
Α'βάθμια
Αρκαδίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-20
Α'βάθμια
Ηλείας (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
-1
Α'βάθμια
Ηλείας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
Ηλείας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-28
Α'βάθμια
Μεσσηνίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-3
Α'βάθμια
Μεσσηνίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-13
Α'βάθμια
Λακωνίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-3
Α'βάθμια
Λακωνίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-19
Α'βάθμια
Φθιώτιδος (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
1
Α'βάθμια
Φθιώτιδος (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-1
Α'βάθμια
Φθιώτιδος (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-4
Α'βάθμια
Φθιώτιδος (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-23
Α'βάθμια
Φωκίδας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-9
Α'βάθμια
Ευρυτανίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-3
Α'βάθμια
Ευρυτανίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-9
Α'βάθμια
Αιτωλοακαρνανίας (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-2
Α'βάθμια
Αιτωλοακαρνανίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-5
Α'βάθμια
Αιτωλοακαρνανίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-31
Α'βάθμια
Ζακύνθου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
Ζακύνθου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-12
Α'βάθμια
Α΄ Κεφαλληνίας (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
-1
Α'βάθμια
Α΄ Κεφαλληνίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
Α΄ Κεφαλληνίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-7
Α'βάθμια
Β΄ Κεφαλληνίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
Β΄ Κεφαλληνίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
Λευκάδας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-8
Α'βάθμια
Κέρκυρας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-6
Α'βάθμια
Κέρκυρας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-21
Α'βάθμια
Άρτας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-8
Α'βάθμια
Πρέβεζας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
Πρέβεζας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-3
Α'βάθμια
Ιωαννίνων (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
-1
Α'βάθμια
Ιωαννίνων (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-1
Α'βάθμια
Ιωαννίνων (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-4
Α'βάθμια
Θεσπρωτίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
Α΄ Μαγνησίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
Α΄ Μαγνησίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-35
Α'βάθμια
Β΄ Μαγνησίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
Β΄ Μαγνησίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-6
Α'βάθμια
Λάρισας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
Καρδίτσας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-16
Α'βάθμια
Τρικάλων (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-5
Α'βάθμια
Τρικάλων (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-9
Α'βάθμια
Α΄ Θεσσαλονίκης (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-3
Α'βάθμια
Α΄ Θεσσαλονίκης (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-6
Α'βάθμια
Β΄ Θεσσαλονίκης (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-1
Α'βάθμια
Β΄ Θεσσαλονίκης (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-7
Α'βάθμια
Β΄ Θεσσαλονίκης (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-24
Α'βάθμια
Γρεβενών (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
Κοζάνης (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-9
Α'βάθμια
Κοζάνης (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-30
Α'βάθμια
Πιερίας (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
1
Α'βάθμια
Πιερίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-20
Α'βάθμια
Ημαθίας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-4
Α'βάθμια
Ημαθίας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-20
Α'βάθμια
Πέλλας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-5
Α'βάθμια
Πέλλας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-35
Α'βάθμια
Καστοριάς (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
Καστοριάς (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-14
Α'βάθμια
Φλωρινας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
Φλωρινας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-8
Α'βάθμια
Χαλκιδικής (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
1
Α'βάθμια
Χαλκιδικής (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-8
Α'βάθμια
Χαλκιδικής (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-29
Α'βάθμια
Κιλκίς (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
Κιλκίς (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-18
Α'βάθμια
Δράμας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-4
Α'βάθμια
Δράμας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-10
Α'βάθμια
Σερρών (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-6
Α'βάθμια
Σερρών (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-18
Α'βάθμια
Καβάλας (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-12
Α'βάθμια
Καβάλας (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-35
Α'βάθμια
Ξάνθης (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-7
Α'βάθμια
Ξάνθης (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-22
Α'βάθμια
Ροδόπης (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
Ροδόπης (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-9
Α'βάθμια
Έβρου (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-1
Α'βάθμια
Έβρου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-3
Α'βάθμια
Έβρου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-25
Α'βάθμια
Ηρακλείου (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-1
Α'βάθμια
Ηρακλείου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-11
Α'βάθμια
Ηρακλείου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-33
Α'βάθμια
Χανίων (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-9
Α'βάθμια
Χανίων (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-26
Α'βάθμια
Ρεθύμνου (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-1
Α'βάθμια
Ρεθύμνου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-3
Α'βάθμια
Ρεθύμνου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-9
Α'βάθμια
Λασιθίου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-8
Α'βάθμια
Λασιθίου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-24
Α'βάθμια
Δωδεκανήσου (Π.Ε.)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
-1
Α'βάθμια
Δωδεκανήσου (Π.Ε.)
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-2
Α'βάθμια
Δωδεκανήσου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-10
Α'βάθμια
Δωδεκανήσου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-31
Α'βάθμια
Κυκλάδων (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-5
Α'βάθμια
Κυκλάδων (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-33
Α'βάθμια
Α΄ Σάμου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-6
Α'βάθμια
Α΄ Σάμου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-10
Α'βάθμια
Β΄ Σάμου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-3
Α'βάθμια
Β΄ Σάμου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-7
Α'βάθμια
Α΄ Λέσβου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-5
Α'βάθμια
Α΄ Λέσβου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-21
Α'βάθμια
Β΄ Λέσβου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
Β΄ Λέσβου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-5
Α'βάθμια
Α΄ Χίου (Π.Ε.)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-9
Α'βάθμια
Α΄ Χίου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-18
Α'βάθμια
Β΄ Χίου (Π.Ε.)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΘΗΝΩΝ Α
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΘΗΝΩΝ Β
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΘΗΝΩΝ Γ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΘΗΝΩΝ Γ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΘΗΝΩΝ Δ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΡΤΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΧΑΪΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΑΧΑΪΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΕΒΡΟΥ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΗΛΕΙΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΗΛΕΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΛΕΣΒΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΣΑΜΟΥ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΣΑΜΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΣΕΡΡΩΝ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
-1
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
Α'βάθμια
ΚΕΔΔΥ ΧΙΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-2
 
ΒΑΘΜΙΔΑ
EEEEK
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΕΝΑ
Β'βάθμια
1ο ΕΕΕΕΚ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
2ο ΕΕΕΕΚ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ 1ο ΘΕΡΜΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΑΡΤΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΑΧΑΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΒΕΡΟΙΑΣ "ΜΙΜΗ & ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ"
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΓΕΝΙΣΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΘΗΒΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΙΝ.Α.Α  (ΨΚΒΕ)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΚΙΛΚΙΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΛΕΣΒΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΜΥΣΤΡΑ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΑΝΟΙΞΗ"
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
Β'βάθμια
ΕΕΕΕΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
-1
 
Πάντα στη διάθεσή σας
 

 Παληγιάννης Βασίλειος