Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

"Βόμβα" στα κινητά νέας γενιάς - 33χρονος πουλούσε λογισμικό που παρακολουθεί ΟΛΑ τα smartphones!

Με ένα απλό sms οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθήσει τα μηνύματα τα email ακόμα και τις συνομιλίες
- Oι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μιλούν για hi-tech μετάλλαξη των υποκλοπών
- Για ένα χρόνο πωλούσε μέσω ιντερνετ αυτό το λογισμικό

Μέσω της ιστοσελίδας του ένας 33χρονος διαφήμιζε ειδικό λογισμικό πρόγραμμα από ξένη εταιρεία, κατάλληλο για υποκλοπή και καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών.

Βόμβα για την παρακολούθηση συνομιλιών, sms, emails μέσω κινητών τηλεφώνων νέας γενιάς. Έσπασε το άβατο του απορρήτου των επικοινωνιών.


Για πρώτη φορά οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν λογισμικό για την παρακολούθηση των επικοινωνιών που γίνονται μέσω smartphones. Κάνουν λόγο για απόσυρση των «κοριών» και hi-tech
μετάλλαξη των υποκλοπών.

Ο καθένας μπορεί πλέον με ένα απλό
sms που θα στείλει στο κινητό νέας γενιάς του στόχου του να παρακολουθεί τα πάντα γύρω από τις επικοινωνίες του. Επίσης, με 20 ευρώ το μήνα προς τη διαχειρίστρια εταιρεία του λογισμικού, μπορείς να κάνεις προώθηση μια ενοχλητική «απόρρητη» κλήση και σε δευτερόλεπτα να σου σταλεί πίσω ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που σε παίρνει, ίσως και ο χρήστης του. Αυτές οι δυσάρεστες αποκαλύψεις ήρθαν μετά τον εντοπισμό ενός 33χρονου ντέντεκτιβ, ο οποίος ήταν διαχειριστής της ιστοσελίδας πώλησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού www.drindrin.gr.

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν την «επανάσταση» στην παρακολούθηση των κινητών. Για τουλάχιστον ένα χρόνο, ο 33χρονος, φαίνεται να έχει εξοικονομήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι πάνω στο γραφείο του είχε «ψιλά»… 38.000 ευρώ.  


Όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί μετά από το περιστατικό αυτό: "Καλύτερα να επιστρέψουμε στα κινητά πρώτης γενιάς με πλήκτρα που είναι πολύ πιο ασφαλή από τα νέας γενιάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ


"Το πρώτο επίσημο Ελληνικό Web Site στο είδος του"

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της drindrin, της εταιρίας που προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις για Ασφαλή Παρακολούθηση στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές.

Ανεξαρτήτου δικτύου και για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, εξελιγμένες δυνατότητες σε όσους επιθυμούν, να ελέγχουν, να καταγράφουν και να παρακολουθούν με ασφάλεια παγκοσμίως, τα μηνύματα sms, τις κλήσεις ομιλίας, τον τηλεφωνικό κατάλογο, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα email, το ιστορικό περιήγησης στο ίντερνετ και την γεωγραφική θέση - εντοπισμός του κινητού τηλεφώνου.

Αλλά και δυνατότητες μέσω του internet, να ελέγχουν και να παρακολουθούν με ασφάλεια, email hotmail, Gmail, Yahoo, facebook κλπ, πραγματικός χρόνος για όλες τις ενέργειες, κωδικούς, κείμενα, εικόνες, ήχους και καταγραφές σε όλα τα προγράμματα χρήσης που εκτελεί ένας υπολογιστής, με απομακρυσμένο έλεγχο από έναν οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή και από έναν μόνο λογαριασμό email.


Εφιστούμε την προσοχή του επισκέπτη στο διαδικτυακό τόπο των σελίδων της drindrin. Ενημερωθείτε, διαβάστε προσεκτικά τα άρθρα.


● Το διαδίκτυο (ίντερνετ) είναι μια πηγή με ακανόνιστο σχήμα πληροφοριών, υπόσχεται πολλά που δεν θα υλοποιηθούν όμως όλα και κάποια από αυτά θα αποκτήσουν πολύ μεγαλύτερη έκταση και σημασία από άλλα.

● Το διαδίκτυο (ίντερνετ) διαθέτει τις πιο εκτεταμένες και αξιόπιστες πηγές πληροφοριών αλλά και τις πιo αναξιόπιστες μορφές παραπλάνησης.
● Περιηγηθείτε στον ιστότοπο της drindrin άφοβα, το περιεχόμενο των σελίδων δεν περιέχει ιούς ή άλλα επιβλαβή και επιζήμια προγράμματα, βρείτε πολύτιμες πληροφορίες για την Έρευνα και την Παρακολούθηση.
● Ο ιστότοπος της drindrin.gr δεν θα σας ζητήσει ποτέ εγγραφή για τις απλές, βασικές, προσωπικές ή και απόρρητες πληροφορίες και στοιχεία του email σας, πιστωτικές κάρτες, κωδικούς λογαριασμών κλπ.
Στον ιστότοπό μας θα βρείτε πληροφορίες για την Εταιρία, τις Τεχνολογίες και τις Υπηρεσίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου